
Gulf Harbour Marine Village Residents' Association Inc 

·eerth Licence Terms

Schedule 3 of the Constitution 

1. INTERPRETATION

1.1. In these Berth Licence Terms, unless the context otherwise requires, the following

terms shall have the meanings ascribed to them: 

"Berth" means the specified Berth which a Licensee is entitled to use and enjoy by virtue of 

the licensee being a Residential Berth Member of the Associatron. 

"Licensee" means a Residential Berth Member, as holder of a licence to use and enjoy the 

Berth, together with the Licensee's Occupiers and Invitees and any Berth Sublicensee. 

"rule" means a rule in these Berth Licence Terms. 

"Shared Areas" means the land in each of the bodies corporate within the Gutt Harbour 

Marine Village that is owned in common by the Members of that body corporate, and 

includes the security gates, entrances, courtyards between the garages & car ports, visitor 

parking, and the passageways between the buildings within each body corporate. 

2. RESTRICTION ON USE

2.1. Licence for use only by Nominated Boat

The Licensee's Berth is only available to and shall only be used by the Licensee for the purpose

of berthing the particular boat nominated in writing to the Association by the Licensee, which

shall be individually and beneficially owned by the Licensee, except as authorised by the

Association pursuant to section 3 of the Berth Licence Terms. The Licensee may at any time

or times by notice in writing to the Association nominate a different boat, providing the boat

so nominated complies with the relevant requirements of sections 2 and 3 of the Berth

Licence Terms.

2.2. Recreational boats only

The licensee shalt use the Berth only for berthing the Nominated Boat white that boat is used

for recreational boating purposes. The Berth shall not be used to berth charter boats,

commercial fishing boats, boats carrying passengers for hire, work boats, commercial freight

carriers or for any other commercial or industrial purpose.

2.3. No alterations

The Licensee shall not in any way alter or modify the Licensee's Berth.

3. MAXIMUM DIMENSIONS OF BOAT

3.1. Maximum dimensions

The Licensee shall at no time allow any part of any vessel using or moored in the Berth

(including any dinghy, tender or the like whether fixed on board the vessel or moored in the

water adjacent to the vessel) to extend beyond the maximum permitted dimensions of the

Berth as determined by the Association in its sole discretion with the length being measured

from the Berth face of the walkway.
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